Mobile: 0744.505.749 | 0746.608.519 | 0752.109.749 | E-mail: alinpernes@yahoo.com "Prajituri, torturi si alte produse de cofetarie."

Povestea NoastraO intalnire fericita intre talentul unui cofetar si dorinta de a oferi prajituri, torturi si produse de patiserie fabuloase iubitorilor de bunatati. Am infiintat un laborator modern de cofetarie avand ca obiectiv prioritar calitatea, astfel incat, inca de la inceput, clientii sa o asocieze constant cu marca firmei noastre. Cu grija si pasiune alegem ingredientele cele mai savuroase si aromele ce incanta simturile. Fiecare ingredient este selectat cu cea mai mare atentie, fiind utilizate numai cele naturale.

Cofetaria Gelato aduce clientilor sai gustul natural si simplitatea de altadata a prajiturilor si torturilor facute ca acasa cat si combinatii moderne de creme si decoruri. Tot personalul nostru atat din laborator cat si vanzatoarele sunt dedicate activitatii si clientilor pentru ca dumneavoastra sa aveti intotdeauna prajituri si torturi proaspete, din cele mai bune ingrediente. Cofetaria Gelato Zalau garanteaza calitatea produselor oferite prin prospetimea materiilor prime naturale si a executiei profesioniste!

Contact